Skal du holde fest og vil selv bestemme hvordan menuen skal se ud, så kan du vælge mellem vores store udvalg af forretter, hovedretter, desserter og natmad her.

Tillæg på søndage & helligdage

Ved fester, mindesammenkomster, mad ud af huset m.m kontakt 
Zouigr@slet-dette.hotelsvanen.dk

• Husets velkomstdrink

• Vælg en 3-retters menu fra vores udvalg herunder

• 7 timers arrangement med husets hvid- og rødvin, samt øl og vand ad libitum

• Kaffe/the med småkager • Vælg frit mellem vores udvalg af natmad

 

Pris pr. person 695kr.
Pris ved køb af 3-retters menu herfra uden pakketilbud: 298kr.

 

Vælg frit mellem 4 forretter (der serveres brød og smør til alle forretter):

• Rejecocktail • Tarteletter med høns i asparges

• Serranoskinke, melon og ruccola

• Oksecarpaccio, basilikumspesto og salat

 

Vælg frit mellem 4 hovedretter:

• Gl. dags kalvesteg med waldorfsalat, surt, brune og hvide kartofler

• Svinemørbrad a la creme, med surt og råstegte kartofler

• Kyllingebryst, svampe, stegte kartofler og cremet estragonsauce

• Sprængt kalvebryst, peberrodssauce, sæsonens kål

 

Vælg frit mellem 4 desserter:

• Iskage med knas og chokoladesauce

• Brownie med vaniljeis og frugt

• Rødvinspocheret pære med mazarinkage

• Hotel Svanens desserttallerken (kage, frugt, is og sorbet)

• Husets velkomstdrink

• Vælg en 3-retters menu fra vores udvalg herunder

• 7 timers arrangement med husets hvid- og rødvin, samt øl og vand ad libitum

• Kaffe/the med chokolade

• Vælg frit mellem vores udvalg af natmad

 

Pris pr. person 748kr.
Pris ved køb af 3-retters menu herfra uden pakketilbud: 348kr.

 

Vælg frit mellem 4 forretter (der serveres brød og smør til alle forretter):

• Torsk, Bacon, Peberrod

• Unghane, Urter, Skorzonerrødder

• Svinekæber, Rødbede, Kartoffel

• Confiteret laks, Rygeost, Agurk

 

Vælg frit mellem 4 hovedretter:

• Oksefilet, Variation af løg, Trøffelsauce

• Kalvefilet, Gulerødder, Anis-/Enebærglace

• Lammeculotte, Rødbede, Æble

• Perlehøne, Spinat, Pastinakker

 

Vælg frit mellem 4 desserter:

• Skyr, Agurk, Hvid Chokolade

• Panna Cotta, Melon, Basilikum • Citron, Marengs, Lakrids

• Hvid chokolade, Hyldeblomst, Rabarber (efter sæson)

• Lækker velkomstdrink

• Vælg en 3-retters menu fra vores udvalg herunder

• 7 timers arrangement med husets hvid- og rødvin, samt øl og vand ad libitum

• Kaffe/the med kransekage eller chokolade, samt 1 avec pr. pers

• Vælg frit mellem vores udvalg af natmad

 

Pris pr. person 798 kr.
Pris ved køb af 3-retters menu herfra uden pakketilbud: 395kr. 

Vælg frit mellem 4 forretter (der serveres brød og smør til alle forretter):

• And, Jordskokker, Hasselnødder

• Røget laks, Peberrod, Malt

• Jomfruhummer, Creme Fraiche, Dild

• Oksehale, Hvid Chokolade, Urteemulsion

 

Vælg frit mellem 4 hovedretter:

• Krondyrfilet, Æble, Løg

• Oksemørbrad, Blomkål, Trøffel

• Kalvemørbrad, Svampe, Skorzonerrødder

• Duroc (Gris), Madeira, Kastanjer

 

Vælg frit mellem 4 desserter:

• Jordbær, Jordbær, Jordbær (efter Sæson)

• Gateau Marcel, Youghurt, Vanilje

• Mandel, Æble, Pistacie

• Frisk ost, Gulerod, Passion

Min. 20 couverter

• Skyr og Yoghurt

• Müsli og Crunch

• Tørrede frugter

• Scrambled eggs med bacon og brunchpølser

• Lun leverpostej med ristede svampe

• Saltet og tørt kød (fra Spanien og Italien)

• Røget laks

• Røget hellefisk

• 3 oste med oliven og marinerede nødder

• Pandekager med ahornsirup

• Croissanter med og uden chokolade/nougat

• Scones med marmelade

• Nutella

• Udskåret frugt

• Smoothies

• Juice

• Kaffe & the

• Friskbagt brød og rugbrød

 

Brunchbuffeten serveres kl. 10.30 - 13:30

 

Pris. pr person 235 kr.

 

Opgrader jeres brunch med et glas mousserende vin.

1 glas mousserende vin 35kr pr. person

Den klassiske buffet
min. 20 couverter

• Fisketerrine med dild og rejer

• Fiskefilet med citron og remulade

• Gravad laks med farin-sennepsdressing

• Landskinke med salat og dressing

• Lun grøntsagstærte

• Frikadeller med kold kartoffelsalat

• Svinemørbrad a la creme

• Hvid og blå skimmelost med nødder og oliven

• Cheesecake med lune bær

• Brød og smør

Pris pr. person 275kr.

 

Buffet-idé 1 - Byg selv
min. 20 couverter

Sammensæt 7 af retterne herunder efter eget ønske

• 2 slags sild med grov karrysalat

• ½ æg med rejer og mayonnaise

• Gravad laks med farin-sennepsdressing

• Roastbeef med pickles og peberrod

• Tarteletter med høns i asparges

• Lun leverpostej med svampe og bacon

• Små hakkebøffer med løg og surt

• Kamsteg med rødkål

• Frikadeller med kold kartoffelsalat

• Svinemørbrad a la creme

• Sønderjyske kålpølser med stuvet hvidkål

• Stegt kyllingebryst med timian og hvidløg

• Udvalg af oste med nødder og oliven

• Mandelmazarin med vaniljecreme

Udover de 7 retter serveres der brød og smør

Pris pr. pers. 325kr.

 

Buffet-idé 2
min. 20 couverter

• Laksetatar, Urtecreme, Bladselleri

• Røget tun, Sesam, Marinerede urter

• Bresaola, Tomattærte, Syltede løg

• Fanøskinke, Artiskokker, Rygeost

• Pasta, Basilikum, Parmesan

• Unghane, Svampe, Risotto

• Kalvebryst, Kål, Peberrod

• Kartoffel, Bacon, Fløde

• Chokolade, Ananas, Cointreau

• Brød og smør

Pris pr. person 295kr.

 

Buffet-idé 3
min. 20 couverter

• Tigerrejer, Avocadocreme, Citrongel

• Gravad laks, Syrnet creme fraiche, Skorzonerrødder

• And, Pære, Valnødder

• Capaccio, Parmesan, Ruccola

• Perlehøne, Linser, Gremolata

• Svinebryst, Svampe, Saltede æbler

• Kalv, Jordskokker, Estragon

• Sweet potato, Gedeost, Kørvel

• Ost, Sprødt, Garniture

• Karamelkage, Kokoscreme

• Lakrids Panna Cotta, Luftig citron

• Brød og smør

Pris pr. person 345kr.

 

Receptionshapsere/-tapas
min. 20 couverter

• Tigerrejer, Syltet citronskal, Hytteost

• Røget laks, Soyaperler, Agurk

• Torsk, Krokant, Syrnet fløde

• Kalvebryst, Trøffelemulsion, Perleløg

• Bresaola, Gedeost, Artiskok

• Kyllingeterrin, Urtemayo, Blomkål

• Fynsk landskinke, Rygeost, Karse

• Bruchetta, Tomat, Basilikum

• Spansk omelet, Aioli, Chorizo

• Svinekæber, Rødbede, Løg

• Ost, Sprødt, Garniture

• Kage Serveres med brød og smør

Pris pr. stk 25kr.
12 stk ”hapsere” 275kr. pr. person

Snacks til vekomstdrinken 35,-
Sorbet (mellem forret og hovedret) 35,-
Ost som mellemret (mellem hovedret og dessert) 65,-
Alle 3 ovenstående "lækkerier" 98,-
Menubånd med påtrykt skrift 32,-

Sødt til kaffen...
Småkager 18,-
Kransekage 25,-
Chokolade 25,- 

Natmad...
Kartoffelsalat med kold glaseret skinke og lune frikadeller 75,-
Croissanter med 3 slags fyld 75,-
Hotdog's "med det hele" 75,-
Løgtærte med seranoskinke og salat 75,-
Klassisk pølsebord, med det der høre til 85,-