Hold dit næste arrangement eller fest på Hotel Svanen - Grindsted i vores flotte og imødekommende lokaler.

Kombinationen af hyggelige rammer, mad af meget høj kvalitet kreeret af de bedste råvarer og overnatningsmulighederne, gør os til et naturligt valg for mange. Det kan fx være til:

Overnatning i forbindelse med fest?
Når festen er slut, kan gæsterne overnatte i et af hotellets hyggelige indrettede værelser til særligt favorable festpriser - ring eller skriv for en god pris.

Ved fester, mindesammenkomster, mad ud af huset m.m kontakt Zoui@slet-dette.hotelsvanen.dk

For afholdelse af selskaber, venligst henvendelse til Hotel Svanen Billund på 75332833

  • Husets velkomst drink
  • Vælg en 3-retters menu, fra vores udvalg herunder
  • 7 timers arrangement med husets hvid- og rødvin, samt øl og vand ad libitum
  • Kaffe/the med småkager
  • Vælg frit mellem vores udvalg af natmad

Pris pr. person 695,-
Pris ved køb af 3-retters menu herfra uden pakketilbud; 298,-

Vælg frit mellem 4 forretter (der serveres brød og smør til alle forretter):

  • Rejecocktail på huset måde
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Parmaskinke, melon og ruccola
  • Oksecarpaccio, pesto og små salater

Vælg frit mellem 4 hovedretter:

  • Kalvesteg stegt som vildt, med alt hvad der høre til
  • Svinemørbrad a la creme, med surt og råstegte kartofler
  • Unghanebryst, svampe, stegte kartofler og cremet estragon sauce
  • Sprængt kalvebryst, peberrodssauce, sæsonens kål

Vælg frit mellem 4 desserter:

  • Iskage med knas og chokolade sauce
  • Brownie med vaniljeis og bær
  • Rødvins pocheret pære med armagnac
  • Svanens desserttallerken (kage, frugt, is og sorbet)
  • Husets velkomst drink
  • Vælg en 3-retters menu, fra vores udvalg herunder
  • 7 timers arrangement med husets hvid- og rødvin, samt øl og vand ad libitum
  • Kaffe/the med chokolade
  • Vælg frit mellem vores udvalg af natmad

Pris pr. person 748,-
Pris ved køb af 3-retters menu herfra uden pakketilbud; 348,-

Vælg frit mellem 5 forretter (der serveres brød og smør til alle foretter):

  • Torsk – Bacon – Peberrod
  • Unghane – Urter – Skorzonerrødder
  • Svinekæber – Rødbede – Kartoffel
  • Bresaola – Tebstrup Gedeost - Mandler
  • Confiteret Laks – Soya Perler – Agurk

Vælg frit mellem 5 hovedretter:

  • Oksefilet – Variation af løg – Trøffel Sauce
  • Canette (Andebryst) – Persille – Skorzonerrødder
  • Kalvefilet – Gulerødder – Anis/Enebær Glace
  • Lammeculotte – Rødbede – Æble
  • Perlehøne – Spinat - Pastinakker
  • Perlehøne – Spinat - Pastinakker

Vælg frit mellem 5 desserter:

  • Skyr – Agurk – Hvid Chokolade
  • Panna Cotta - Melon – Basilikum
  • Citron – Marengs – Lakrids
  • Ananas – Grand Marnier – Sabayonne Sauce
  • Hvid chokolade – Hyldeblomst – Rabarber (efter sæson)
  • Lækker velkomst drink
  • Vælg en 3-retters menu, fra vores udvalg herunder
  • 7 timers arrangement med husets hvid- og rødvin, samt øl og vand ad libitum
  • Kaffe/the med kransekage eller chokolade, samt 1 avec pr. pers
  • Vælg frit mellem vores udvalg af natm

Pris pr. person 798,-
Pris ved køb af 3-retters menu herfra uden pakketilbud; 398,-

Vælg frit mellem 5 forretter (der serveres brød og smør til alle foretter):

  • Røget And – Jordskokker – Hasselnødder
  • Fanø Laks – Æg – Malt
  • Kammuslinger – Krokant – Syrnet Fløde
  • Jomfruhummer – Creme Fraiche – Persille
  • Oksehale – Hvid Chokolade – Urte Emulsion

Vælg frit mellem 5 hovedretter:

  • Sommerbuk – Asparges – Små Løg (efter sæson)
  • Krondyr filet – Rodurter – Kål
  • Oksemørbrad – Blomkål – Trøffel
  • Kalvemørbrad – Morkler – Skorzonerrødder
  • Duroc (Gris) – Madeira - Kastanjer

Vælg frit mellem 5 desserter:

  • Jordbær – Jordbær – Jordbær ( efter Sæson )
  • Gâteau Marcel – Fromage Frais – Vanilje
  • Karamel – Kokos – Chokolade
  • Mandel – Æble – Pistacie
  • Friskost – Gulerod – Passion

Brunchbuffeten serveres kl. 10:30 - 13:30

  • Skyr og Yoghurt
  • Müsli og Crunch
  • Tørret frugter og nødder
  • Scramble eggs med bacon og brunchpølser.
  • Lun leverpostej med ristede svampe
  • Saltet og tørt kød (fra Spanien og Italien)
  • Røget laks
  • Røget Hellefisk
  • 3 oste med oliven og nødder
  • Pandekager med ahornsirup
  • Croissanter med og uden chokolade/nougat
  • Scones med marmelade
  • Nuttella
  • Udskåret frugt
  • Smoothies
  • Juice
  • Kaffe & the
  • Friskbagt brød og Rugbrød 

Pris. pr person 235,-
(min. 20 couv.)

Opgrader Jeres brunch med et glas mousserende vin.
1 glas mousserende vin 35,- pr. person

Den klassiske buffet min. 20 couv.

  • Fisketerrine med dild og rejer
  • Fiskefilet med citron og remulade
  • Gravad laks med farin-senneps dressing
  • Landskinke med salat og dressing
  • Lun grøntsagstærte
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat
  • Svinemørbrad a la creme
  • Hvid og blå skimmelost med nødder og oliven
  • Cheesecake med lune bær
  • Brød og smør

Pris pr. person 245,-

Buffet idé 1 - Byg selv min. 20 couv.

Sammensæt 7 af retterne herunder efter eget ønske 

  • 2 slags sild med grov karrysalat
  • ½ æg med rejer og mayonnaise
  • Gravad laks med farin-senneps dressing
  • Roastbeef med pickles og peberrod
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Lun leverpostej med svampe og bacon
  • Små hakkebøffer med løg og surt
  • Kamsteg med rødkål
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat
  • Svinemørbrad a la creme
  • Sønderjyske kålpølser med stuvet hvidkål
  • Stegt kyllingebryst timian og hvidløgs 
  • Udvalg af oste med nødder og oliven
  • Mandel mazarin med vaniljecreme
  • Udover de 7 retter serveres der brød og smør

Pris pr. pers. 285,-

Buffet idé 2 min. 20 couv.

  • Laksetatar - Urtecreme - Bladselleri
  • Røget tun - Sesam - Marinerede urter
  • Bresaola - Tomattærte - Syltede løg
  • Fanø skinke - Artiskokker - Rygeost
  • Pasta - Basilikum - Parmesan
  • Unghane - Svampe - Risotto
  • Kalvebryst - Kål - Peberrod
  • Kartoffel - Bacon - Fløde
  • Chokolade - Ananas - Cointreau
  • Brød og smør

Pris pr. person 275,-

Buffet idé 3 min. 20 couv.

  • Scampirejer - Avocado creme - Citron gel
  • Rødbede gravad laks - Syrnet creme fraich - Skorzonerrødder
  • Røget and - Pære - Valnødder
  • Capaccio - Parmesan - Ruccola
  • Perlehøne - Le Puy linser - Gremolata
  • Svinebryst - Svampe - Saltede æbler
  • Kalv - Jordskokker - Estragon
  • Sweet potato - Gedeost - Kørvel
  • Ost - Sprødt - Garniture
  • Karamel kage - Kokos creme
  • Lakrids Panna Cotta - Luftig citron
  • Brød og smør

Pris pr. person 325,- 

Receptions Hapsere/Tapas min. 20 couv.

  • Tigerrejer - Syltet citronskal - Hytteost
  • Røget laks - Soya perler - Agurk
  • Torsk - Krokant - Syrnet fløde
  • Kalvebryst - Trøffel emulsion - Perleløg
  • Bresaola - Gedeost - Artiskok
  • Unghane terrin - Urte mayo - Blomkål
  • Fynsk landskinke - Rygeost - Karse
  • Bruchetta - Tomat - Basilikum
  • Spansk omelet - Aioli - Chorizo
  • Svinekæber - Rødbede - Løg
  • Ost - Sprødt - Garniture
  • Kage
  • Serveres med brød og smør.

Pris pr. stk. 25,-
Tag alle 12 "hapsere" 225,-

Snacks til vekomstdrinken 35,-
Sorbet (mellem forret og hovedret) 35,-
Ost som mellemret (mellem hovedret og dessert) 65,-
Alle 3 ovenstående "lækkerier" 98,-
Menubånd med påtrykt skrift 32,-

Sødt til kaffen...
Småkager 18,-
Kransekage 25,-
Chokolade 25,- 

Natmad...
Kartoffelsalat med kold glaseret skinke og lune frikadeller 75,-
Croissanter med 3 slags fyld 75,-
Hotdog's "med det hele" 75,-
Løgtærte med seranoskinke og salat 75,-
Klassisk pølsebord, med det der høre til 85,-

Buffet 1
Bagt Laks med urte creme og fennikel salat
Tarteletter med høns i asparges
Serrano skinke med melon og basilikums pesto
Pasta med tomat og parmesan

Svinemørbrad på ristede svampe
Honning/senneps marineret kalkun bryst med bagte rodurter
Kalve culotte med glaseret løg
2 slags kartofler
2 slags saucer

Brownie med mango og vanilje creme
Penna cotta med hvidchokolade og hindbær

Brød og smør
345 kr.

Buffet 2
Varmrøget laks med Mango og Avokado
Chili marineret tigerrejer med creme fraich og salat
Plukket kylling med bacon og grillet hjerte salat
Bresaola med artiskokker og rygeost  

Unghane bryste med citron og hvidløgs stegt gulerødder
Kalvefilet med grillet spidskål og Gremolata
Lammeculotte med tomater og oliven
2 slags kartofler
2 slags sauce

3 slags oste med kiks og garniture
Kakao Kage med karamel og passion
Skyr creme med Agurk  og hvidchokolade

Brød og smør
385 kr.

Sammensæt 3 retter

Forretter

Røget laks
Agurk – dild – soya

Kyllinge terrin
Cherry tomat – estragon – bacon

Tapas
3 små anretninger med tigerrejer, skinke og Bresaola

Hovedretter
Farseret ungehane bryst og ristede petit kartofler med rosmarin sauce
Kalvefilet med knust kartoffel og peber sauce
Oksefilet med pom Anna og rødvins sauce
Til alle hovedretter servers forårs garniture
Tilkøb for mørbrad kalv 45kr per person og okse 55kr. per person  

Dessert
Gataeu Marcel med mango og vanilje is
Skyr creme med bær og hvidchokolade
Mazarin med pocheret pære og karamel

Natmad

Kartoffelsalat med kold glaseret skinke og lune frikadeller....... 75,-

Croissanter med 3 slags fyld...........   75,-

Hotdog's "med det hele"............   75,-

Løgtærte med seranoskinke og salat.... 75,-

Klassisk pølsebord, med det der høre til... 85,-

375 kr.