Hold dit næste arrangement eller fest på Hotel Svanen - Grindsted i vores flotte og imødekommende lokaler.

Kombinationen af hyggelige rammer, mad af meget høj kvalitet kreeret af de bedste råvarer og overnatningsmulighederne, gør os til et naturligt valg for mange. Det kan fx være til:

Overnatning i forbindelse med fest?
Når festen er slut, kan gæsterne overnatte i et af hotellets hyggelige indrettede værelser til særligt favorable festpriser - ring 75 31 01 55 eller mail til Zouigr@hotelsvanen.dk for en god pris.

Ved fester, mindesammenkomster, mad ud af huset m.m kontakt Zouigr@slet-dette.hotelsvanen.dk

For afholdelse af selskaber, venligst henvendelse til Hotel Svanen Grindsted
på +45 75 31 01 55

Download selskabsbrochure

  • Husets velkomstdrink
  • Vælg en 3-retters menu fra vores udvalg herunder
  • 7 timers arrangement med husets hvid- og rødvin, samt øl og vand ad libitum Kaffe/the med småkager 
  • Vælg frit mellem vores udvalg af natmad

Pris pr. person 695,-
Pris ved køb af 3-retters menu herfra uden pakketilbud; 298,-

Vælg frit mellem 4 forretter (der serveres brød og smør til alle forretter):

  • Rejecocktail
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Serranoskinke, melon og ruccola
  • Oksecarpaccio, basilikumspesto og salat

Vælg frit mellem 4 hovedretter:

  • Gl. dags kalvesteg med waldorfsalat, surt, brune og hvide kartofler
  • Svinemørbrad a la creme, med surt og råstegte kartofler
  • Kyllingebryst, svampe, stegte kartofler og cremet estragonsauce
  • Sprængt kalvebryst, peberrodssauce, sæsonens kål

Vælg frit mellem 4 desserter:

  • Iskage med knas og chokoladesauce
  • Brownie med vaniljeis og frugt
  • Rødvinspocheret pære med mazarinkage
  • Hotel Svanens desserttallerken (kage, frugt, is og sorbet)
  • Husets velkomstdrink
  • Vælg en 3-retters menu fra vores udvalg herunder
  • 7 timers arrangement med husets hvid- og rødvin, samt øl og vand ad libitum
  • Kaffe/the med chokolade
  • Vælg frit mellem vores udvalg af natmad 

Pris pr. person 748kr. Pris ved køb af 3-retters menu herfra uden pakketilbud: 348kr. Vælg frit mellem 4 forretter (der serveres brød og smør til alle forretter):  

  • Torsk, Bacon, Peberrod
  • Unghane, Urter, Skorzonerrødder
  • Svinekæber, Rødbede, Kartoffel
  • Confiteret laks, Rygeost, Agurk

Vælg frit mellem 4 hovedretter:

  • Oksefilet, Variation af løg, Trøffelsauce
  • Kalvefilet, Gulerødder, Anis-/Enebærglace
  • Lammeculotte, Rødbede, Æble
  • Perlehøne, Spinat, Pastinakker

Vælg frit mellem 4 desserter:

  • Skyr, Agurk, Hvid Chokolade
  • Panna Cotta, Melon, Basilikum
  • Citron, Marengs, Lakrids
  • Hvid chokolade, Hyldeblomst, Rabarber (efter sæson)
  • Lækker velkomstdrink
  • Vælg en 3-retters menu fra vores udvalg herunder
  • 7 timers arrangement med husets hvid- og rødvin, samt øl og vand ad libitum
  • Kaffe/the med kransekage eller chokolade, samt 1 avec pr. pers
  • Vælg frit mellem vores udvalg af natmad

Pris pr. person 798 kr.

Pris ved køb af 3-retters menu herfra uden pakketilbud: 395 kr.

Vælg frit mellem 4 forretter (der serveres brød og smør til alle forretter): 

  • And, Jordskokker, Hasselnødder
  • Røget laks, Peberrod, Malt
  • Jomfruhummer, Creme Fraiche, Dild
  • Oksehale, Hvid Chokolade, Urteemulsion

Vælg frit mellem 4 hovedretter:

  • Krondyrfilet, Æble, Løg
  • Oksemørbrad, Blomkål, Trøffel
  • Kalvemørbrad, Svampe, Skorzonerrødder
  • Duroc (Gris), Madeira, Kastanjer

Vælg frit mellem 4 desserter:

  • Jordbær, Jordbær, Jordbær (efter Sæson)
  • Gateau Marcel, Youghurt, Vanilje
  • Mandel, Æble, Pistacie
  • Frisk ost, Gulerod, Passion

 

 

Brunchbuffeten serveres kl. 10:30 - 13:30  ( Min. 20 couverter )

  • Skyr og Yoghurt
  • Müsli og Crunch
  • Tørrede frugter
  • Scrambled eggs med bacon og brunchpølser
  • Lun leverpostej med ristede svampe
  • Saltet og tørt kød (fra Spanien og Italien)
  • Røget laks
  • Røget hellefisk
  • 3 oste med oliven og marinerede nødder
  • Pandekager med ahornsirup
  • Croissanter med og uden chokolade/nougat
  • Scones med marmelade
  • Nutella
  • Udskåret frugt
  • Smoothies
  • Juice
  • Kaffe & the
  • Friskbagt brød og rugbrød 

Pris. pr person 235,-
(min. 20 couv.)

Opgrader Jeres brunch med et glas mousserende vin.
1 glas mousserende vin 35,- pr. person

Den klassiske buffet min. 20 couv.

  • Fisketerrine med dild og rejer
  • Fiskefilet med citron og remulade
  • Gravad laks med farin-sennepsdressing
  • Landskinke med salat og dressing
  • Lun grøntsagstærte
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat
  • Svinemørbrad a la creme
  • Hvid og blå skimmelost med nødder og oliven
  • Cheesecake med lune bær
  • Brød og smør

Pris pr. person 275,-

Buffet idé 1 - Byg selv min. 20 couv.

  • 2 slags sild med grov karrysalat
  • ½ æg med rejer og mayonnaise
  • Gravad laks med farin-sennepsdressing
  • Roastbeef med pickles og peberrod
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Lun leverpostej med svampe og bacon
  • Små hakkebøffer med løg og surt
  • Kamsteg med rødkål
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat
  • Svinemørbrad a la creme
  • Sønderjyske kålpølser med stuvet hvidkål
  • Stegt kyllingebryst med timian og hvidløg
  • Udvalg af oste med nødder og oliven
  • Mandelmazarin med vaniljecreme

Udover de 7 retter serveres der brød og smør

Pris pr. pers. 325,-

Buffet idé 2
min. 20 couv.

  • Laksetatar, Urtecreme, Bladselleri
  • Røget tun, Sesam, Marinerede urter
  • Bresaola, Tomattærte, Syltede løg
  • Fanøskinke, Artiskokker, Rygeost
  • Pasta, Basilikum, Parmesan
  • Unghane, Svampe, Risotto
  • Kalvebryst, Kål, Peberrod
  • Kartoffel, Bacon, Fløde
  • Chokolade, Ananas, Cointreau
  • Brød og smør

Pris pr. person 295,-

Buffet idé 3 min. 20 couv.

  • Tigerrejer, Avocadocreme, Citrongel
  • Gravad laks, Syrnet creme fraiche, Skorzonerrødder
  • And, Pære, Valnødder
  • Capaccio, Parmesan, Ruccola
  • Perlehøne, Linser, Gremolata
  • Svinebryst, Svampe, Saltede æbler
  • Kalv, Jordskokker, Estragon
  • Sweet potato, Gedeost, Kørvel
  • Ost, Sprødt, Garniture
  • Karamelkage, Kokoscreme
  • Lakrids Panna Cotta, Luftig citron
  • Brød og smør

Pris pr. person 345,- 

Receptions Hapsere/Tapas min. 20 couv.

  • Tigerrejer, Syltet citronskal, Hytteost
  • Røget laks, Soyaperler, Agurk
  • Torsk, Krokant, Syrnet fløde
  • Kalvebryst, Trøffelemulsion, Perleløg
  • Bresaola, Gedeost, Artiskok
  • Kyllingeterrin, Urtemayo, Blomkål
  • Fynsk landskinke, Rygeost, Karse
  • Bruchetta, Tomat, Basilikum
  • Spansk omelet, Aioli, Chorizo
  • Svinekæber, Rødbede, Løg
  • Ost, Sprødt, Garniture
  • Kage
    Serveres med brød og smør

Pris pr. stk 25 kr.
12 stk ”hapsere” 275 kr. pr. person

Snacks til vekomstdrinken 35,-
Sorbet (mellem forret og hovedret) 35,-
Ost som mellemret (mellem hovedret og dessert) 95,-
Alle 3 ovenstående "lækkerier" 125,-

Sødt til kaffen...
Småkager 25,-
Kransekage 35,-
Chokolade 30,- 

Natmad...
Kartoffelsalat med kold glaseret skinke og lune frikadeller 75,-
Croissanter med 3 slags fyld 75,-
Hotdog's "med det hele" 75,-
Løgtærte med seranoskinke og salat 75,-
Klassisk pølsebord, med det, der hører til 85,-

Buffet 1
Bagt Laks med urte creme og fennikel salat
Tarteletter med høns i asparges
Serrano skinke med melon og basilikums pesto
Pasta med tomat og parmesan

Svinemørbrad på ristede svampe
Honning/senneps marineret kalkun bryst med bagte rodurter
Kalve culotte med glaseret løg
2 slags kartofler
2 slags saucer

Brownie med mango og vanilje creme
Penna cotta med hvidchokolade og hindbær

Brød og smør
345 kr.

Buffet 2
Varmrøget laks med Mango og Avokado
Chili marineret tigerrejer med creme fraich og salat
Plukket kylling med bacon og grillet hjerte salat
Bresaola med artiskokker og rygeost  

Unghane bryste med citron og hvidløgs stegt gulerødder
Kalvefilet med grillet spidskål og Gremolata
Lammeculotte med tomater og oliven
2 slags kartofler
2 slags sauce

3 slags oste med kiks og garniture
Kakao Kage med karamel og passion
Skyr creme med Agurk  og hvidchokolade

Brød og smør
385 kr.

Sammensæt 3 retter

Forretter

Røget laks
Agurk – dild – soya

Kyllinge terrin
Cherry tomat – estragon – bacon

Tapas
3 små anretninger med tigerrejer, skinke og Bresaola

Hovedretter
Farseret ungehane bryst og ristede petit kartofler med rosmarin sauce
Kalvefilet med knust kartoffel og peber sauce
Oksefilet med pom Anna og rødvins sauce
Til alle hovedretter servers forårs garniture
Tilkøb for mørbrad kalv 45kr per person og okse 55kr. per person  

Dessert
Gataeu Marcel med mango og vanilje is
Skyr creme med bær og hvidchokolade
Mazarin med pocheret pære og karamel

Natmad

Kartoffelsalat med kold glaseret skinke og lune frikadeller....... 75,-

Croissanter med 3 slags fyld...........   75,-

Hotdog's "med det hele"............   75,-

Løgtærte med seranoskinke og salat.... 75,-

Klassisk pølsebord, med det der høre til... 85,-

375 kr.